Easy Rider
Ο ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟΣ ( Υποβαθμισμενος ) ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
Λίγα λόγια για εμένα
Oι χρηματιστηριακες μου εκτιμησεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλων κινητών αξιών. Επισης δεν πρεπει να μας διαφευγει οτι η απληστια κοστιζει ακριβα ...
(διαβάστε περισσότερα)
ΝΕΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ
Σύνδεσμοι


ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ......
1056 αναγνώστες
Τρίτη, 1 Ιουλίου 2008
08:54

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ

http://zaftheo.capitalblogs.gr/listArticles.asp?blid=62

 

... Τώρα που ανθίζουν τα κλαδιά και βγάζει η γη χορτάρι (πρασίνισαν οι δείκτες).

 

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΒΡΩ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ , ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ Η ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΓΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ 1999 ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ .

 

Η ΛΑΝΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .

 

Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΧΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ FREE FLOAT ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΝΑΡΑ ....ΑΠΛΑ ΒΡΗΚΕ ΑΡΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ .

 

ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ , ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ , ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΣ ΑΠΟ 20,000,000 ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΑ 180,000,000 ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ .

ΟΤΑΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ....

 

Συμφωνία χρηματοδότησης μέχρι ποσού 60 εκατ. ευρώ υπέγραψε σήμερα η Lannet Communications. Όπως  σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η χρηματοδότηση θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση σειρών ομολογιακών δανείων μετατρέψιμων σε μετοχές. 

Επισημαίνεται επίσης ότι η πρώτη σειρά, εκδόθηκε για ποσό 5 εκατομμυρίων ευρώ, είναι διάρκειας 3 ετών και με ετήσιο επιτόκιο 7%.   Σε περίπτωση που εξασκηθεί το δικαίωμα μετατροπής, η τιμή μετατροπής ορίστηκε σε  0,50 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι στην ονομαστική αξία της μετοχής.

Η σειρά αυτή διατέθηκε στην Affaires Financières S.A.,  που είναι 100% θυγατρική εταιρεία της τράπεζας SARASIN (μία από τις μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες στο χώρο του Private Banking με συνολικά υπό διαχείριση κεφάλαια ύψους 85 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων) και σε ιδιώτη θεσμικό  επενδυτή.

Tο υπόλοιπο ποσό θα αντληθεί σταδιακά από την Lannet στους επόμενους 12 μήνες και θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες της εταιρείας για χρηματοδότηση και από τους επί μέρους όρους που διέπουν την εν λόγω συμφωνία.

 

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ?

http://www.capital.gr/news.asp?details=442216

 

ΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΧΑΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ .

 
Σχόλια

01/07 09:10  CANYON
5*...
01/07 09:51  zaftheo
Ακριβώς όπως τα λες είναι φίλε Γιώργο...5*
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
18 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΥΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ.
BLOG ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ .......ΟΛΑ
***********************************
ΟΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ BLOG ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ......
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις