Easy Rider
Ο ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟΣ ( Υποβαθμισμενος ) ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
Λίγα λόγια για εμένα
Oι χρηματιστηριακες μου εκτιμησεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλων κινητών αξιών. Επισης δεν πρεπει να μας διαφευγει οτι η απληστια κοστιζει ακριβα ...
(διαβάστε περισσότερα)
ΝΕΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ
Σύνδεσμοι


Ένα έξυπνο "χτύπημα" για την βενζίνη...
853 αναγνώστες
Σάββατο, 19 Ιουλίου 2008
07:11

Παρασκευή, Ιούλιος 18, 2008

 

Ένα έξυπνο "χτύπημα" για την βενζίνη...

 
Πώς μπορούμε μέσω του διαδικτύου να επιβάλουμε μείωση της τιμής της...
..
Από το www.anemologio.gr
.
Έστω κι αν δεν έχετε αυτοκίνητο μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα αυτό σε φίλους σας διότι αφορά σε ένα έξυπνο πόλεμο κατά των εταιρειών πετρελαίου. Λένε ότι οι τιμές της βενζίνης θα ξεπεράσουν σύντομα το 1,5 Ευρώ το λίτρο! θέλετε να κατεβούν οι τιμές; Πρέπει να αντιδράσουμε από κοινού.
Κάποιος πρότεινε μια φανταστική ιδέα πολύ πιο αποδοτική απ΄ αυτή, που μας ζητούν να μην αγοράζουμε βενζίνη κάποιες μέρες. Τον τελευταίο Απρίλιο ή Μάιο οι εταιρείες πετρελαίου 'γέλασαν' μ΄αυτά τα διαβήματα γιατί ήξεραν ότι δε θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για πολύ αυτή την τακτική. Θα ήταν μεγαλύτερη η ζημία, σ' εμάς παρά σ΄αυτές.
'Ομως η ακόλουθη πρόταση θα μπορούσε ναεπαληθευτεί αν την ακολουθούσαμε με συνέπεια. Ενωθείτε μαζί μας! Οι εταιρείες πετρελαίου της ΟPEP μας έχουν πει ότι η τιμή που μας έχουν ορίσει είναι και η καλύτερη ( 58,9 λεπτά το λίτρο ). Εμείς θα αντιδράσουμε αποδεικνύοντας ότι οι αγοραστές είναι αυτοί που ελέγχουν την αγορά. Βλέποντας καθημερινά την τιμή της βενζίνης πρέπει να αντιδράσουμε..
Ο μόνος τρόπος για να δούμε την τιμή να κατεβαίνει είναι να χτυπήσουμε το πορτοφόλι αυτών των εταιρειών, αρνούμενοι να αγοράσουμε τη βενζίνη τους και χωρίς ΕΜΕΙΣ να είμαστε οι χαμένοι. Άρα αφού χρειαζόμαστε τα αυτοκίνητα μας, δε μπορούμενα κάνουμε απεργία στην αγορά βενζίνης. Μπορούμε όμως να δώσουμε ένα "ΧΤΥΠΗΜΑ" στην αγορά της βενζίνης δηλ. να αντιδράσουμε στον πόλεμο των τιμών .
Ιδού μια πρόταση: ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (SHELL KAI ΒΡ).
Εάν δεν πουλήσουν βενζίνη θα υποχρεωθούν να μειώσουν την τιμή της. Εάν συμβεί αυτό, οι άλλες εταιρείες θα αναγκαστούν να τις ακολουθήσουν. Για να προκληθεί ένα τέτοιο 'χτύπημα', θα πρέπει να
εξασφαλίσουμε τη συνεργασία εκατομμυρίων πελατών της SHELL και της ΒΡ.

Το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να το πετύχουμε. Το μήνυμα αυτό εστάλη σε 40 περίπου άτομα. Εάν καθένας απ' αυτούς το διαδώσει σε γνωστούς θα γίνει 40 x 10 = 400 και 400 x 10 = 4000 άτομα κ.ου. Το μήνυμα αυτό, λοιπόν, θα έχει βρεί εκατομμύρια αποδέκτες στους καταναλωτές. Τώρα αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε αυτό το μήνυμα σε μερικούς δεκάδες γνωστούς που θα κάνουν κι αυτοί το ίδιο. Εάν πιστεύετε ότι μπορούμε να αντιδράσουμε έτσι, διαδώστε το μήνυμα αυτό σε γνωστούς και φίλους.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ Η ΙΔΕΑ ...

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΑΚΙ

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ....

 

Σχόλια

19/07 09:57  shade
Καλημέρα Γιώργο
Από χρόνια η ερευνα αγοράς βοηθάει να βρείς φτηνότερη βενζίνη στην γειτονιά σου ή στην δίπλα γειτονιά .
Και να πώ και μιά ιστορία που την άκουσα από συνάδελφο , όπως την έζησε στον Καναδά πριν χρόνια .
Εκεί οι εφημερίδες δημοσιεύουν τα φθηνότερα πρατήρια . Καθότανε λοιπόν ο θείος του , με την Κυριακάτικη εφημερίδα , και τσεκάριζε που είναι το φθηνότερο πρατήριο. 40 χιλιόμετρα μακριά και ψώνισε από εκεί.
"Καλά ,βρέ θείε τη διαφορά τιμής θα την κάψεις στη διαδρομή? "
" Ναι , αλλά δεν θα τους τα χαρίσω και άμα πέσει ο τζίρος σε αυτούς στη γειτονιά μου θα αναγκαστούν να μειώσουν και αυτοί τις τιμές ".
Ετσι έρχονται με δολλάρια οι θείοι από την Αμερική.
19/07 10:37  evie
Καλημέρα Γιώργο,
μία γελοιογραφία που τα λέει όλα...

http://i.scribd.com/profiles/images/9kdf6vnj60o37-large.jpg
19/07 15:37  shell
Εγω εχω ποδήλατο...χε χε
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
17 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΥΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ.
BLOG ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ .......ΟΛΑ
***********************************
ΟΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ BLOG ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ......
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις