Easy Rider
Ο ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟΣ ( Υποβαθμισμενος ) ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
Λίγα λόγια για εμένα
Oι χρηματιστηριακες μου εκτιμησεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλων κινητών αξιών. Επισης δεν πρεπει να μας διαφευγει οτι η απληστια κοστιζει ακριβα ...
(διαβάστε περισσότερα)
ΝΕΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ
Σύνδεσμοι


ΑΠΕΡΓΩ .
1502 αναγνώστες
Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2008
08:20
ΑΠΕΡΓΩ .
 
Μου έλαχε στη ζωή μου να ταξιδέψω σ όλο τον κόσμο …
Σίγουρα δεν υπάρχει Ήπειρος που δεν πάτησα και λίγα τα κράτη που δεν επισκέφτηκα
 
Επέλεξα τον δρόμο της αυταπασχόλησης και για τον λόγο αυτό ποτέ δεν απείργησα , ήταν το παράπονο μου βρε αδελφέ , αλλά πώς να απεργήσω ?  τα αιτήματα μου τα ικανοποιούσα ο ίδιος κατά τις δυνατότητες μου .
 
Η τύχη το έφερε να ζω στην Ιαπωνία 30 μέρες το 6μηνο για 15 ολόκληρα χρόνια .
60 ήμερες το χρόνο ,  κάθε χρόνο από τη ζωή μου . Σε μια εποχή που η χώρα του Ανατέλλοντος ηλίου δεν είχε ακόμα ανοίξει τις πόρτες της στη Δύση και ένας ευρωπαίος ήταν σαν τη μύγα μες το γάλα … περπατούσα θυμάμαι στην GINZA( το εμπορικό κέντρο του Τόκυο τότε ) και με έδειχναν με το δάχτυλο λέγοντας γελαστοί ΝΑΜΠΑ ΟΥΑ και πέρασε ένας χρόνος για να καταλάβω ότι εννοούσαν NUMBER ONE (τα Γιαπωνεζοαγγλικα τους τότε ήταν  σαφώς δυσκολότερα από τα Ελληνοαγγλικα μου ).
Άπειρες οι ιστορίες της ζωής μου στην δεύτερη αγαπημένη μου χώρα ( η πρώτη είναι η Ελλαδιτσα  ) και ίσως κάποτε τις γράψω αν και θα είναι δύσκολα πιστευτές παρά του ότι υπάρχει άφθονο φωτογραφικό υλικό .
Η ζωή γράφει σενάρια που και η πιο ζωηρή φαντασία ωχριά μπροστά τους .
 
Εκεί , έμαθα τη Γιαπωνέζικη απεργία .
 
Σ ένα εργοστάσιο συμφερόντων αδελφοποιτού  ( κατά τα ιαπωνικά έθιμα έγινε τελετή αδελφοποίησης  )  και συνεργάτη μου  .
 
Αρκετοί υπάλληλοι και εργάτες φορούσαν στο χέρι τους ένα περιβραχιόνιο  και έγραφε τη λέξη ΑΠΕΡΓΩ (τότε ρώτησα τι γράφει ) συνεχίζοντας τη δουλειά τους με τον ίδιο ζήλο αν όχι και περισσότερο .
 
Και εκεί έμαθα πώς να απεργώ χωρίς να τα παρατώ .
 
Κάποιοι κοροϊδεύουν τους Ιάπωνες ως φλώρους και άλλα τέτοια, γιατί λέει αντί να απεργήσουν κανονικά βάζουν μια κορδέλα στο μπράτσο τους που γράφει “Απεργούμε” και συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά. Υπάρχει όμως μια διάφορα. Στην Ιαπωνία ο εργοδότης που βλέπει αυτή την κορδέλα προβληματίζεται και ψάχνει να βρει τρόπους να ικανοποιήσει τα αιτήματα των εργαζόμενων που κάνουν αυτή τη δήλωση.
Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που, απ όσο ξέρω, οι Ιάπωνες δεν συνηθίζουν να κλείνουν λιμάνια, αεροδρόμια, πανεπιστήμια, τελωνεία και εθνικές οδούς. Δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι από αυτά για να κάνουν κάποιον να ενδιαφερθεί.
 
Στην προκειμένη περίπτωση δεν πρόκειται για εργοδοσία αλλά για φιλοξενία και αμφίδρομη σχέση , δεν πρόκειται για εργασία αλλά για μεράκι και γούστο .
 

Ο CAPITAL είναι ο οικοδεσπότης και εμείς οι επισκέπτες του σε μια σχέση αμφιδρομη .

Αν ο capital είχε 100 επισκέψεις τη μέρα δε νομίζω να υπήρχαν χρήστες ( εκτός του Θανάση Μαυριδη ) που θα έχαναν το χρόνο τους να γράφουν η να κάνουν το κέφι τους και από την άλλη ο κόσμος ( οι χρήστες στην προκειμένη περίπτωση ) βοηθούν στην ανάπτυξη του μαγαζιού με τον τρόπο τους γεμίζοντας το και δίνοντας του ζωή χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα . Δεν πατεί  πελάτης σε άδειο μαγαζί , είναι κανόνας της αγοράς .

Δύσκολη σχέση είναι η αλήθεια αλλά όταν βλέπω ότι μέσα στα άγρια χαράματα ο οικοδεσπότης απαντά και συμμετέχει κατ εμέ σημαίνει ότι ενδιαφέρεται και αφουγκράζεται τα προβλήματα της μικρής μας ηλεκτρονικής κοινωνίας  ( χαρά στο κουράγιο σας ) .

Απεργώ λοιπόν φορώντας το περιβραχιόνιο με αιτήματα την κατάργηση …

1, των δημοφιλών

2, των προτεινομένων
 
Καταργήστε τα προκειμένου να έκλειψη ένα μεγάλο μέρος γρίνιας , τι έχει να χάσει ο capital αν τα καταργήσει , εκτος και αν εχει να χασει ?
 

 Απεργώ επίσης εναντίον μου

 
Γιατί παρασύρθηκα και στενοχώρησα τον φίλο μου Διαμαντή .
Αιτούμαι άμεση ανάρτηση του blog του ( σε παρακαλώ Διαμαντή )
 
Συμφωνώ απολύτως ότι ( χρησιμοποιώ ακριβώς τις λέξεις του capital) …
 
Τα "κατεβατά" σου αν είναι ενδιαφέροντα θα διαβαστούν
και
Το 99% των blogs (παγκοσμίως) δεν έχουν κάποια homepage από site να τα προμοτάρει αλλά είναι αυθύπαρκτα.
 
Αλλά πρέπει και ο capital να συμφωνήσει μαζί μου ότι το 99% των blogs παγκοσμίως δεν έχουν μια σελίδα  με τα δημοφιλέστερα και τα προτεινόμενα μπροστά μπροστά .
 
Ελπίζοντας ότι η Γιαπωνέζικη απεργία μου θα τύχει Γιαπωνέζικης αντιμετώπισης ( όχι να μου πάρετε το κεφάλι με κανένα κατανα η να με στείλετε να κάνω παρέα του Λέοντα  ) θα απεργώ μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα μου συνεχίζοντας να γράφω τις ιστορίες μου αλλά φορώντας το περιβραχιόνιο .

 Δυστυχώς δεν  έμαθα να τα παρατώ …

ευπειθώς αναφέρω ( κλεμμένο από τον Διαμαντή)

ο φίλος σας Γιώργος .

 

Σχόλια

07/09 08:38  shade
Καλημέρα
Λιγο να μην παρακολουθήσει κανείς την μπλογκογειτονιά ξυπνάει το πρωί και μαθαίνει οτι οι αγαπημένοι γείτονες τσακώθηκαν, μετακόμισαν και να δώ τι άλλα θα μάθω μεσα στην μέρα.
Οσο για τα αστεράκια, για να ξεκαθαρίσω για τον εαυτό μου, πάρα πολλές φορές, όταν δεν έβρισκα κάτι γουστόζικο ή σοβαρό για να απαντήσω, 5*ρωνα και έφευγα, σαν επιβράβευση για τις απόψεις που ο συγγαφέας έκανε τον κόπο να μοιραστεί μαζί μας, χωρίς να το γράψω στα σχόλια, τό έβλεπα και λίγο σαν "γλύψιμο".
Οσο για σένα, ταξιδευτή και ιδιοκτήτη σκύλων, μας έχεις αφήσει μια ιστορία στη μέση, άρα απεργείς ελληνικά, αφού έφαγες τον χρόνο για να εκθέτεις τις απόψεις σου.
07/09 08:43  EASY RIDER ( GARV )
Καλημέρα Μαρία
Το δικαίωμα της απεργίας το έχουμε όλοι .
Θα ενεργούσα ελληνικά αν σταματούσα να γράφω , ένα διάλλειμα έκανα στην ιστορία .
Δεν μπορούσα όμως να μείνω αμέτοχος γιατί θεωρώ ότι εν μέρει είμαι υπεύθυνος ( ποτέ δε φταίει μόνο ο ένας ) και έπρεπε να πάρω θέση .
07/09 08:48  EASY RIDER ( GARV )
Σε ότι αφόρα δε τα αστεράκια , εγώ πρακτικά αποδεικνύω καθημερινά ότι δεν τους δίνω σημασία . Πρακτικά και όχι Θεωρητικά , καθ ότι μαζεύω αρκετά κάθε μέρα …
Το θέμα δεν είναι τα αστεράκια αλλά η αφαίρεση της δυνατότητας για αντίθεση ,διαμαρτυρία , κακοβουλία , εκτόνωση , βλακεία , πες το όπως θέλεις …
Η ουσία είναι πάντα μια .
ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ .
07/09 08:57  EASY RIDER ( GARV )
Όπως βλέπεις για του λογου το αληθες ήδη εισέπραξα το πρώτο …
καλώς τον ( την ) μου .
07/09 09:11  Goldmine
Καλημέρα Γιώργο.
Μου άρεσε το "απεργώ" στα γιαπωνέζικα.
Δεν το ήξερα.
Αποπνέει αξιοπρέπεια.
07/09 09:16  EASY RIDER ( GARV )
καλημερα Goldmine .
την αξιοπρεπεια ΜΟΝΟ αξιοπρεπεις μπορουν να τη διακρινουν .
07/09 09:18  shade
Aπό εσένα έμαθα οτι ο Διαμαντής και ο γιατρός κατέβασαν το μπλόγκ τους.
Εδώ και στο φόρουμ, ένα χρόνο τώρα, έχουμε μάθει τι χαρακτήρας και πόσες γνώσεις εχει ο καθένας από εμάς, αλλά και η συμβολή, ακόμα και του λιγότερο φασαριόζου πιστεύω οτι τα εμπλουτίζει.
Μέρες που είναι με τις Κασσάνδρες στις αγορές να αλωνίζουν και να γίνονται πιστευτές, σε αντίθεση με τον μύθο, όλοι είναι ταραγμένοι και ευέξαπτοι, αλλά οι καυγάδες, για διαφορετικές επουσιώδεις εκτιμήσεις, δεν βοηθούν.
Ισα-ίσα τώρα οι αναγνώστες και οι συγγραφείς χρειάζονται την ομοψυχία μεταξύ τους, σαν μια παρέα που δεν έχει τίποτα να μοιράσει.
07/09 09:29  EASY RIDER ( GARV )
shade
Αγαπητή Μαρία
Δυστυχώς ένα μέρος της ευθύνης το έχω και εγώ , δεν έπρεπε να παρασυρθώ σε ένα αντίλογο με το Διαμαντή αλλά δεν μπορώ να υποκρίνομαι .
Όταν σκέπτομαι κάτι το λέω και μετά ίσως και να μετανιώνω για τις συνέπειες .
Όλοι σας γνωρίζεται πόσο εύκολο είναι να αλλάξει κάποιος το nick του στα blogs και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν υποκριθεί τους φίλους η τους εχθρούς πίσω από διάφορα nicks . Άρα είναι υποκριτικό να λέμε ότι θέλουμε διάλογο και τα λοιπά που έχω διαβάσει και γι αυτό υπάρχουν μόνο τα σχόλια .
Φωτεινό παράδειγμα το blog του Σπάρτη .
Εγώ δεν μπόρεσα ποτέ να το κάνω , ούτε στην πραγματική μου ζωή .
Όταν παίρνω κάποιον τηλέφωνο , λέω πρώτα το όνομα μου και μετά τον χαιρετισμό .
Τι να κάνουμε ο καθένας με τον τρόπο του
07/09 09:42  voula 99
Kαλημερα .
δεν μπορω να γραψω πολλα.
με εκπλησσεις ευχαριστα .
μπραβο !
07/09 09:42  EASY RIDER ( GARV )
Το επομενο βημα θα ειναι και η λογοκρισια των σχολιων με τη δικαιολογια οτι οι χρηστες αλλαζοντας τα ψευδωνυμα σαν τα πουκαμισα μολυνουν τον χωρο ...
να μιλουν μονο οσοι μας γλυφουν οι μονο οσοι αλλαζουν τα nicks ... ωραια πραγματα δηλαδη .
07/09 09:44  EASY RIDER ( GARV )
Voula 99
καλημερα και σε σενα καλη μου .
ευχαριστω .
07/09 09:56  studio111
06/09 19:38 EASY RIDER ( GARV )
νομιζεις Διαμαντη οτι αν ρωτουσα τον Τακη η τον studio , θα μου ελεγαν κατι αλλο ?

καλημερα, εδω ειμαι σε ακουω, πιο ειναι το προβλημα σου ?
07/09 09:59  EASY RIDER ( GARV )
studio111
νομιζω φιλε μου οτι δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις και γι αυτο εχω παψει να ασχολουμαι μαζι σου απο καιρο τωρα .
εγω ομως ξερω ποιο ειναι το δικο σου προβλημα , εκει ειναι και η ειδοποιος διαφορα .
07/09 10:00  EASY RIDER ( GARV )
Και επισης την καλημερα μου studio .
07/09 10:02  studio111
εχεις ταλεντο στο παραμυθι φιλε, γεια χαρα...!
07/09 10:04  EASY RIDER ( GARV )
Ο καθείς με τα ταλέντα του φίλε μου . Και εσύ έχεις ταλέντο .
07/09 10:34  Swearengen
Γιώργο, καλημέρα.
Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η κοινή μας απόφαση (Usound κι εμένα) δεν συνδέεται με συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά μ' ένα πλέγμα περισσοτέρων -εκ πρώτης όψεως άσχετων μεταξύ τους- γεγονότων, του τελευταίου -ιδίως- δεκαημέρου. Γεγονότων εντελώς ασήμαντων μπροστά στα πραγματικά κρίσιμα της επικαιρότητας, αλλά ωστόσο αρκετών για να καταστήσουν τα Capital blogs ένα πραγματικό House of Pain, αντί για χώρο έκφρασης, επικοινωνίας, γνώσης, διασκέδασης, ψυχαγωγίας. Γκρίνια, μουρμούρα, κακοπιστία. Εξαιρετική δυσχέρεια αναγνώρισης νοημάτων. Παρερμηνεία ρόλων. Υπέρβαση των ορίων, κάποιες φορές. Τώρα, ν' απομονώσω περιστατικά ώστε να εξηγήσω τί και πώς, δεν έχει νόημα, ούτε επιθυμώ να διαθέσω το χρόνο. Θα χαθεί και η ουσία. Και η ουσία είναι ότι η διατήρηση του μπλογκ, μας είναι πλέον επαχθής και ασύμφορη. Ψυχοφθόρα, αυτή είναι η δόκιμη λέξη. Να μην συνδεθεί η απόφασή μας με τον χθεσινό δημόσιο διάλογο. Καμμία σχέση δεν έχει ο οικοδεσπότης με όλ' αυτά. Σε τελική ανάλυση, εμείς ανήκαμε στους "προνομιούχους", τουλάχιστον με βάση τα κριτήρια (ψευδή ή μη) που εν πάση περιπτώσει "διαμορφώνουν" οι εκατέρωθεν της homepage στήλες, για τις οποίες τόσος ντόρος έγινε. Απλώς, στο τέλος της χθεσινής ημέρας, βγήκε συσωρρευμένη η κόπωση όλων των προηγουμένων ημερών και τότε ετέθη το ερώτημα : "-εμείς τί κάνουμε εδώ?". Και η απάντηση ήρθε αυθόρμητα. "-Κατά βάσιν, τίποτε".
07/09 10:58  EASY RIDER ( GARV )
swearengen
Αγαπητέ Διαμαντή .
Ευχαριστώ που έκανες τον κόπο κατ αρχάς να απαντήσεις .ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ .
Επέτρεψε μου όμως να κάνω τις εξής παρατηρήσεις .
Η χρονική στιγμή που επιλέξατε για την αποχώρηση σας δεν συνάδει με την μέχρι , της τελευταίας σας ανάρτησης , διάθεση σας .
Το αντίθετο μάλιστα θα έλεγα , είσαστε και οι δυο μες την καλή χαρά .
Γνωρίζεις και εσύ πολύ καλά πόσο εύκολο είναι να παρουσιάζεται κάποιος στα blogs με διάφορα ονόματα και να γράφει ότι σαχλαμάρες θέλει , άρα δεν μπορώ να δεχτώ την λογική του επώνυμου σχολιασμού που πολλοί blogers επικαλούνται και νομίζω ότι και εσύ θα μου δώσεις δίκιο πάνω σ αυτό .
Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να έχεις μια ιδέα που βρίσκεσαι είναι η ανώνυμος ψήφος . Όλα τα άλλα είναι καθαρή υποκρισία και εγώ τουλάχιστον δεν τη δέχομαι .
Πραγματικά έχω στεναχωρηθεί όλως ιδιαιτέρως που αναγκάστηκα να έχω αντίλογο μαζί σου γιατί ελπίζω να γνωρίζεις ότι η εκτίμηση μου για το πρόσωπο σου είναι μεγάλη , αλλά λογω χαρακτήρα δεν μπορώ να υποκριθώ . Είναι και ήταν πάντα το πρόβλημα μου .
Δε με απαλλάσσεις λοιπόν από την ευθύνη που νοιώθω με τον τρόπο σου , αντίθετα η ευγένεια σου μου θυμίζει την παροιμία …ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ Σ ΑΛΕΙΨΩ ΛΑΔΙ . ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙΣ , ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ .
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .
07/09 11:34  EASY RIDER ( GARV )
Και για να ξεκαθαρισω τελειως τη θεση μου , δεν θα ελεγα κουβεντα για κανενα αν ειχε αφαιρεσει μαζι με την αξιολογηση του αρθρου και τα σχολια ( οπως ειχε κανει καποτε ο θρασυβουλος ,υπαρχει και αυτη η δυνατοτητα ) τοτε θα δεχομουν οτι δεν υπαρχει υποκρισια και ενδιαφερον .
07/09 12:28  Κλεάνθης
Τέλος πάντων GARV, δεν είναι κακό να συζητούμε και να διαφωνούμε ακόμη και στα ασήμαντα (βλέπε αστέρια)

Τη δική μου θέση τη διατύπωσα στα σχόλια της ανάρτησης του capital χθες τα ξημερώματα. Αν σε καλύπτει καλώς, αν δεν σε καλύπτει πάλι καλώς... κάνεις την κριτική σου και κάνω αυτό που πιστεύω ως ορθό.

Την καλημέρα μου αγαπητέ :)
07/09 12:32  Κλεάνθης
Την αντιγράφω και εδώ:

"Αγαπητέ GARV να σου δώσω και εγώ τη θέση μου για τα αστέρια και τους πλανήτες:

σχετικά με τα 5άστερα ισχύουν και για μένα όσα ανέλυσε ο Γιάννης λίγο παραπάνω... δεν θέλω να υποβάλω φίλους στη διαδικασία "ψηφίστε το"...χαίρομαι με την πραγματική επικοινωνία μαζί τους μέσω των σχολίων

Σχετικά με κάποιον που θέλει να αποδοκιμάσει τα γραφόμενα το να αφήσει ένα μονάστερο και να πάει να αράξει στον "καναπέ" δεν μου λέει κάτι... ΩΣ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ θεωρώ το να μου πει γιατί διαφωνεί, να του πω τις θέσεις μου και να φανεί και στους υπόλοιπους αναγνώστες ο διάλογός μας με τελικό στόχο είτε εγώ να καταλάβω ποιο το λάθος στα γραφόμενά μου, είτε ο ίδιος το λάθος της κρίσης του, είτε να διαφωτιστούν σημεία τα οποία μπορεί να παρεξηγήθηκαν και δεν έγιναν κατανοητά, είτε να μην υπάρξει τίποτα από όλα τα παραπάνω και να τελειώσει η διαδικασία με τις αρχικές μας θέσεις... το ΤΑΞΙΔΙ όμως θα έχει γίνει και η διαδικασία διαλόγου πιθανότατα θα δώσει καρπούς"
07/09 12:33  EASY RIDER ( GARV )
Κλεάνθης
αντευχομαι φιλε μου .
τισ αποψεις μου τις διατυπωσα .
αν σε καλυπτει η θεση σου , σεβαστο .
07/09 12:34  Κλεάνθης
Η θέση του Γιάννη που αναφέρομαι είναι:

"Να σου πω τωρα που το σκεφτομαι ισως κι εγω να 'πρεπε να βγαλω off την αξιολογηση. Ετσι κι αλλιως οι συνηθεις υποπτοι φιλοι ειναι που μετα απο καναδυο λεπτα βλεπω και τη γνωμη τους απο κατω. Να τους βγαλω κι απο ενα κοπο εδω που ταλεμε. Αιντε μ' αρεσε δε μ' αρεσε παρε ενα 5 επειδη εισαι συ. Εχω προσεξει οτι εχει χασει κατα πολυ το νοημα της η αξιολογηση. Ασε που συν τοις αλλοις ειναι και μια αχρειαστη ματαιοδοξια (κοιτα μεγαλε μαζεψα 12 αστερακια ...)"
07/09 12:40  EASY RIDER ( GARV )
Κλεάνθης
μετα τη συνεντευξη του Καραμανλη , ευχαριστως να εμπλακω σε διαλογο μαζι σου .
Κανε λιγο υπομονη .
07/09 14:21  blugirl
5*
GARV,επαινώ τον τρόπο που διάλεξες να επιμείνεις στα προβλήματα που δημιουργούνται στην Capital homepage των blogs σας, παρ'όλο που δεν σε αφορούν και άμεσα
και την συμπεριφορά σου απέναντι στους συναδέλφους-φίλους σου(εκτός μίας περίπτωσης βέβαια που με ξένισε).
07/09 14:23  EASY RIDER ( GARV )
Κλεάνθης
αγαπητέ , το ταξίδι είναι αυτό που ενδιαφέρει και εμένα , αλλά για ποιο ταξίδι μιλάς όταν όλοι μας γνωρίζουμε ότι τα nics είναι fake , ίσως εσύ , σίγουρα εγώ δεν έχουμε χρησιμοποιήσει άλλα έξω από αυτά που από την αρχή δηλώσαμε , πολλοί όμως αλλοι το έκαναν επανειλημμένα για το χαβαλέ τους , για να βρίσουν , για να προσβάλλουν και μετά με το κανονικό τους για να γλείψουν εκεί που έφτυσαν .
Αν εσύ αυτό το θεωρείς ταξίδι τότε
Πάντα στον νου σου νάχεις την Ιθάκη.
Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου.Aλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει•και γέρος πια ν’ αράξεις στο νησί,πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο,ΜΗ ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΠΛΟΥΤΗ ΝΑ ΣΕ ΔΩΣΕΙ Η ΙΘΑΚΗ .07/09 14:27  EASY RIDER ( GARV )
Blugirl
το προβλημα μου μια ζωη ηταν οτι δε μασουσα τα λογια μου η αδιαφορουσα τελειως .
τι ειναι αυτο που σε ξενισε ?
07/09 14:36  blugirl
Η λεκτική συμπεριφορά απέναντι σε συνάδελφό σου blogger που είναι προφανές ότι δεν έχει την ίδια εκφορά λόγου, δεν θέλω να επεκταθώ.
07/09 14:41  EASY RIDER ( GARV )
Blugirl

εχεις απολυτο δικιο , ηταν ομως απολυτα συνειδητο .
αλλα εμεις οι παλαιοτεροι εδω εχουμε και μια προιστορια .
07/09 16:36  Capital
Αγαπητέ φίλε Γιώργο.

Η αξιοπρέπεια και η λεβεντιά σου, πέραν του ότι είναι σε πολλούς γνωστή, αποδεικνύεται και από τα γραφόμενά σου καθημερινά. Τελευταίο παράδειγμα, η σημερινή πρότασή σου να καταργηθούν δημοφιλή και προτεινόμενα, μολονότι το blog σου φιγουράρει ψηλά και στις δύο στήλες.

Φοβάμαι ωστόσο ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό κυρίως για λόγους αρχής. Αν κάτι σηκώνει βελτίωση παλεύουμε και το κάνουμε καλύτερο, δεν το αποκεφαλίζουμε. Αυτό για τα δημοφιλή μαζί με την υπόσχεσή μας για νέα μέτρα για την καταπολέμηση της μαϊμουδιάς.

Σχετικά με τα προτεινόμενα, ειλικρινά δεν το βρίσκω καθόλου μεμπτό να προτείνει το Capital κάποια blogs που θεωρεί αξιόλογα. Στη σελίδα δεν μπαίνουν μόνο 100 τακτικοί bloggers αλλά χιλιάδες νέοι επισκέπτες καθημερινά. Γιατί να μην έχουν μια λίστα με blogs που το Capital θεωρεί ενδιαφέροντα και δεν θα βρούν ίσως με μια πρώτη ματιά;

Επίσης θεωρώ ότι τα περισσότερα προβλήματα ξεκινούν από το γεγονός ότι τα blogs δεν είναι ακόμα πολλά. Όταν με το καλό πολλαπλασιαστούν και τα τελευταία άρθρα φεύγουν με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα, όταν η μαϊμουδιά δεν θα έχει εφαρφμογή και όταν οι επιλογές για τη στήλη προτεινόμενα θα είναι πολύ περισσότερες (οπότε και θα ανανεώνεται η στήλη πολύ συχνότερα), τότε όλη η κουβέντα που γίνεται τώρα θα φαντάζει περιττή.

Εμείς αυτό προβλέπουμε και ακολουθούμε τη στρατηγική μας με βάση τη συγκεκριμένη μελλοντική εικόνα - στόχο. Μέχρι τότε η συνεργασία και η καλή προαίρεση όλων είναι ανεκτίμητη προσφορά.

Ηλίας
07/09 17:04  EASY RIDER ( GARV )
ΗΛΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
Με γνωρίζεις και σε γνωρίζω , καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί επέλεξα την απεργία ( γιαπωνέζικου τύπου ) και όχι την ψευτοηρωική έξοδο , γιατί γουστάρω να είμαι εδώ και να γράφω .
Αν ποτέ αποφασίσω ότι δεν αξίζει να υπάρχω και να γράφω εδώ απλά θα εξαφανιστώ και δεν θα επιστρέψω ούτε στο blog μου , ουτε σε άλλα φίλια blogs , σαν easy rider η σαν Αναίς ( βγαίνει από το Παναγής , προς αποφυγή παρεξηγήσεων ) η οτιδήποτε άλλο και να προσπαθώ κεκαλυμμένο να πω αυτό που θα μπορούσα απροκάλυπτα . .
Δεν έχω πρόβλημα , αλλά δεν αντέχω τις γκρίνιες και τις πομπώδεις κριτικές όταν δεν μπορείς να δεχτείς το απλό , το απλούστατο και οι κρίνοντες , κρίνονται .
07/09 17:14  EASY RIDER ( GARV )

και συμπληρώνω τελειώνοντας , χαρά στο κουράγιο σου αδελφέ μου .
χαρα στο κουραγιο σου .
επειδη ενδεχομενως καποιοι κακοπροαιρετοι θα βιαστουν να πουν οτι γλυφω τον capital και τον ηλια η τελευταία φράση αφορά καθαρά προσωπικά δεδομένα και όχι τον capital .
πως να μη παει καλα η δουλεια οταν ειστε απο πανω της μερα νυχτα .
07/09 18:37  Yannis K.
εχετε πολυ πλακα τελικα
07/09 18:55  EASY RIDER ( GARV )
Yannis k.
πραγματι φιλε μου , πραγματι . ελπιζω να το διασκεδασες δεοντως γιατι εγω οχι .
07/09 19:23  Yannis K.
τελικα τωρα που σου 'πανε συγνωμη το αιτημα σου δεν γινεται δεκτο (βεβαια σε ειπανε και λεβεντη) τι θα κανεις?
θα συνεχισεις την απεργια σου?
Ενας λεβεντης γιαπωνεζος τι θα εκανε σε αυτη τη περιπτωση?
07/09 19:29  EASY RIDER ( GARV )
Yannis k.
αγαπητε . μην υποβιβαζεις το επιπεδο σου , εχω την αισθηση οτι δεν σου αξιζει κατι τετοιο .

07/09 19:34  EASY RIDER ( GARV )
Yannis k.
αν ομως ειχες διαβασει προσεκτικα θα μπορουσες ισως να καταλαβεις οτι η απεργια δεν εμποδιζει την εργασια στην ιαπωνια . και βεβαια θα συνεχισω να γραφω .
07/09 19:35  Yannis K.
ενταξει εμεις να μη ρωτησουμε.
Το δεχομαι.
εσυ γιατι ομως να μην απαντησεις?
07/09 19:37  Yannis K.
α, καλα. απαντησες.
07/09 19:40  EASY RIDER ( GARV )
yannis k.

νομιζω οτι σου εχω ηδη απαντησει . και χωρις ειρωνειες του τυπου λεβεντης κλπ .
ευθεως και χωρις περιστροφες , θα συνεχισω να γραφω .
χωρις παραπονα του τυπου τι κανω εγω εδω αλλα ολο εδω ειμαι .
07/09 19:47  Yannis K.
δεν ηταν ειρωνια το λεβεντης.
σου ειπαν, εισαι λεβεντης αλλα αυτο δε γινεται.
πως αντεδρασες? μην ξεχναμε οτι εισαι και σ' απεργια.
ενταξει παιδια ειπες δε χαλασε κι ο κοσμος.
αρα? εκανες ενα θορυβο το πρωι και περιμενουμε μετα να δουμε τι εγινε και καταληγουμε σε αλληλοεκθειασεις.
Τι να πω δηλαδη?

υ,γ, γιατι τοσο ευκολα λες οτι ριχνω το επιπεδο? περασα να δω τι εγινε με την απεργια,
07/09 19:47  EASY RIDER ( GARV )
yannis k.
και δεν σου ειπα να μη με ρωτησεις , αλλα να κρατησεις το επιπεδο σου ειπα .
αν θελεις να ειρωνευτεις καντο με σωστο τροπο .
οχι κινεζικο . ας ειναι γαλλικο τουλαχιστον να εχει φινετσα για να το διασκεδασω .
07/09 19:53  EASY RIDER ( GARV )
Μηπως πρεπει να σου εξηγησω τι εννοουν εδω στην ελλαδα με την εκφραση κινεζικο ?
το λεω γιατι λειπεις καιρο λαο ισως δεν ξερεις .
ειναι το φτηνιαρικο , οχι το φθηνο μη το μπερδευεις .
07/09 19:54  Yannis K.
δηλαδη οταν σε ρωτανε τι εγινε με την απεργια που ξεκινησες ή ξεμπερδεψαμε μ' ενα "ελα μωρε τωρα εισαι και λεβεντης εσυ" αυτο ειναι κινεζικο?
τελικα να προτιμαμε δηλαδη τα κινεζικα απο τα γιαπωνεζικα αμα ειναι ετσι.
(για τα γαλλικα δεν εχω αποψη)
07/09 19:58  EASY RIDER ( GARV )
Yannis k.
εχουμε χασει τη σειρα μας . θα περιμενω το επομενο σχολιο σου για να βγαζουμε ακρη .
07/09 20:03  EASY RIDER ( GARV )
Yannis k.
που εισαι φιλε μου μη μου το χαλασεις τωρα , επεμενε λιγακι , τοσο ευκολα θα τα παρατησεις , αφου ηρθες να σπασεις πλακα , διασκεδασε το και εσυ .
07/09 20:06  Swearengen
Δε μου λες, Γιώργο, αν θες φυσικά, επειδή τώρα βλέπω τα νέα ποστς , οι δικές σου φράσεις :
"ψευτοηρωική έξοδος" και "χωρις παραπονα του τυπου τι κανω εγω εδω αλλα ολο εδω ειμαι"
αφορούν αμέσως ή εμμέσως το "Ali Baba" και τους συντελεστές του ? Ρωτώ για να ξέρω πώς θα τοποθετηθώ, εφεξής. Μην τυχόν και παρεξηγηθούμε, χωρίς λόγο.

07/09 20:15  EASY RIDER ( GARV )
Swearengen

αν αφορουσαν εσενα θα ειχα αναφερθει προσωπικα και θα ελεγα και το ονομα σου ,
ο τονος ομως που χρησιμοποιεις δεν ειναι ο σωστος .
εφθασα να σου ζητησω συγνωμη προκειμενου να εξομαλυνω τα πραγματα αλλα δυστυχως .
αφορουν ολους οσους λεονταριζουν αλλα ειναι γατακια .
εναι λαθος διαμαντη οτι πολλοι εδω χρησιμοποιωντας ψευτικα nicks εγραφαν οτι ηθελαν και εβριζαν οσο ηθελαν ? εσυ δεν γνωριζεις κανενα ?
τι αξια εχουν λοιπον τα σχολια ?
αν θελεις μου απαντας .
07/09 20:15  Yannis K.
με προλαβες swear. δεν τα εθιξα πριν γιατι ηταν πολυ προφανη unfair και θα ηθελα να τοποθετηθει ο αναφερομενος σε αυτα.
εχω να πω κι εγω κριμα.
χωρις πλακα, χωρις τιποτα.
ουτε και μπηκα να κανω πλακα.
με την απεργια ρωταω, τι εγινε? εγινε τιποτα?
07/09 20:18  EASY RIDER ( GARV )
Yannis k.
θα σου απαντησω μετα την τοποθετηση του διαμαντη .
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
36 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail
Σελίδα 1 από 2Νεότερα σχόλια »Τελευταία σελίδα

Σχετικά με το blog
ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΥΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ.
BLOG ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ .......ΟΛΑ
***********************************
ΟΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ BLOG ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ......
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις